Gastgezin bekend!
Blijf op de hoogte en volg Kelly
17 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Het duurt dan misschien nog 1,5 maand, maar heb vandaag post gehad met de gegevens van mijn gastgezin en het project!
Ik kom in een gezin terecht met 4 kinderen, 2 meisjes, eentje van 15 en eentje van 13 jaar oud en een tweeling 2 jongens van 12 jaar oud!
Verder een vader en een moeder, ik ben benieuwd, kijken of ik het goed kan vinden met mijn zusjes, broertjes ben ik wel gewend!
het project ben ik wel heel benieuwd naar, ik ga namelijk engelse les geven!
Kun je het voorstellen, van het spaans naar het engels, pff vind engels zo al best moeilijk! Maar het is natuurlijk spelenderwijs, dus dat scheelt wel denk ik.. Verder ga ik met die kinderen uitstapjes doen en de dagelijkse dingen bijbrengen zoals tandenpoetsen etc.
de 1e 4 weken dat ik spaanse les heb, heb ik 's ochtends school. Het vrijwilligerswerk is elke dag van 14.00-17.00 uur.
Ik woon niet zo ver van het main plaza en zit recht tegenover een groot plein/park! Ik hou jullie zoveel mogelijk op hoogte via deze site!
Veel leesplezier
17 Juli 2007 - 15:57
Isabel:
zo ik heb je berichtje gelezen...
fijn dat je nu al te horen krijgt in wat voor gezin je komt.. krijg je ook een mailadres? zodat je alvast kennis kan maken? of hebben ze dat daar niet??! wel leuk 2 zusjes én 2 broertjes! ik heb heel benieuwd..
ik zie je vanavond weer.
liefs, isabelll -
17 Juli 2007 - 15:58
Lot:
wauw ben jaloers! Wil ook weer weg ;)!!
Heel veel plezier!
Kus
Charlie -
17 Juli 2007 - 16:15
Kim:
YES weer een site om bij te houden :)
Hoop dat je je een beetje kunt vermaken aangezien je vrijwilligerswerk maar 3 uurtjes per dag is... maar dat komt vast helemaal goed!
Tot vanavond xx -
17 Juli 2007 - 17:17
Elwin:
Hey,
Leuk dat je mij ook hebt toegvoegd aan je mailinglist :)!
Ik kan vloeiend Spaans dus als je nog bijles nodig hebt hoor ik het wel ;)!
Heel veel plezier en geniet vooral van de ervaringen die je rijker wordt!
Wel foto's uploaden he!!!
Kus Elwin -
17 Juli 2007 - 18:36
Joany:
haa! super leuk zeg! het komt steeds dichterbij! leuk dat je deze site hebt kan ik al je avonturen volgen haha!
we gaan gauw nog wat drinken voor je gaat vertrekken!
kus joan -
18 Juli 2007 - 07:50
Tess:
En ook ik ben natuurlijk enthousiast! Helemaal goed dat je dit gaat doen en ook heel tof dat je een site bij gaat houden, het enige nadeel is dat ik de grillen van HealthCity Oisterwijk nu helemaal alleen moet ondergaan, maar je gaat me zeker alvast beloven om alles wat je mist straks met me in te halen... ;) Ik zie je van de week wel weer! Dikke kus Tess -
18 Juli 2007 - 09:09
Dianne:
Haha misschien moet je ze hyven ;-) -
18 Juli 2007 - 12:51
Marieke:
Al die reisverhalen zullen veel te veel zorgen voor reiskriebels....
Het is wel ontzettend leuk je te volgen, dat zal ik dan ook zeker gaan doen!!
Liefs Marieke -
18 Juli 2007 - 19:00
Danique:
Kelly!!
Wat leuk. Het gaat kriebelen hè, nu het wat meer begint te leven?! Heel leuk dat je een gezin met kinderen hebt denk ik, dan hoef je je zeker niet te vervelen. Je gaat je wel redden daar, dat weet ik zeker. Het zal heel spannend en een ontzettende ervaring worden. Ik zal je proberen te volgen, ik hoop dat ik makkelijk toegang tot internet heb. Dat is voor mij ook nog afwachten. Ben heel benieuwd naar je verhalen, je zult wel veel indrukwekkends tegenkomen als je actief met die kindjes bezig bent. Het is je van harte gegunt! Het gaat je goed, geniet er van en héél veel plezier.
Liefs Danique -
18 Juli 2007 - 21:17
Lotte:
Kel, echt super dat je dit gaat doen, ik zal je site zeker blijven volgen. Misschien zie ik je nog wel een keer voor die tijd!
Liefs X Lotte -
22 Juli 2007 - 12:39
Bonnie:
Super joh, wat een avontuur! ga je volgen..liefss -
23 Juli 2007 - 17:25
Edith:
Hey kelly,
Nou klinkt wel goed hoor.. Dat gast gezin.. Pff.. Twee zusjes.. Ai.. Haha Nee dat moet goed komen.. Ach het is maar voor een maand of drie toch haha.. Het is wel echt spannend hoor! Dat je het durft.. Echt super knap van je.. Het komt steeds dichterbij.. Nog 39dagen en dan is het afscheidsfeestje al.. Pff.. We gaan je allemaal zeker te weten missen!
Echt super leuk dat je deze site hebt gemaakt.. Dan kunnen we alles bijhouden en kunnen we je altijd bereiken!
Nou nog even te gaan.. Vanaf 1 augustus moet je eigenlijk een aftel scheur kalender hebben haha...
Nu heb ik wel weer genoeg gelult!
Dikke kus.. -
23 Juli 2007 - 17:32
Linda:
hey kelly, kreeg mailtje binnen van deze site, dus denk ik ga eens kijken. lees dat je naar amerika gaat voor ongeveer 3 maanden!! echt heel gaaf!! heel veel plezier en zal op je site komen kijken!! doeg kus linda -
18 Augustus 2007 - 22:35
Kim:
Nou ik laat je iig met een gerust hart gaan ;) Heb 't vast ff allemaal voor je gecheckt daar en je gaat je vast en zeker vermaken!
xx -
26 Augustus 2007 - 14:49
Marieke:
Je laatste stapavond hier in Ollanda overleefd? Volgens mij hebben we ons goed vermaakt!
Gelukkig zie ik je woensdag nog.
Tot dan liefs Marieke -
30 Augustus 2007 - 08:26
Pek:
Kellies!
Wou je nog even heel veel plezier wensen, spannend hoor over een paar dagen vertrek je al! t begint nu vast te kriebelen hihi.. vind t wel super knap hoor dat je dat zomaar in je eentje gaat doen! Nou meid have fun!
Liefs -
30 Augustus 2007 - 21:20
Lidy En Wil:
Ha Kelly,
We gaan je hlemaal volgen. We zijn reuze benieuwd wat je allemaal gaat beleven. We vinden het super van je dat je dit doet! Heel veel plezier en maak er een mooie tijd van !!! -
03 September 2007 - 13:50
Ingrid GB:
Hey Kelly,
Je feestje was inderdaad super gezellig. Ik ben erg benieuwd naar al je ervaringen, dus zorg dat je ons goed op de hoogte blijft houden.
Heel veel plezier, gr. Ingrid