Aguas Calientes 2
Door: Kelly
Blijf op de hoogte en volg Kelly
19 Oktober 2007 | Guatemala, Guatemala-stad
Carmen en Edgar waren op een ander project aan het helpen, dus Maaike, Janneke en ik gingen als begeleiding mee en 2 dochters en 1 zoon van hun, heel gezellig, die kindjes gingen allemaal zingen in de bus, echt heel erg leuk!
We kwamen daar aan, iedereen had in mum van tijd de kleren uit en sprongen in het water! Het stomme was dat het grote/diepe bad echt super lekker warm was en het kikkerbadje was ijskoud, bij ons in NL zou dat andersom zijn, die kleintjes bibberde echt helemaal, je had gelukkig omkleedhokjes, met een groot bad erin en in dat bad liep water van de vulkaan, dat was ook redelijk warm en niet zo diep!
We hebben echt een super leuke middag gehad, ik vind zwemmen zoiezo leuk, maar als je ziet hoe die kindjes genieten echt super! Wat me wel opviel was, dat kinderen van 13 nog met zwembandjes om moesten zwemmen.. kun je je niet voorstellen in NL, maar hier zit zwemles niet in de opvoeding van een kind.
Ik en de kindjes willen echt iedereen super bedanken voor de kleine beetjes die hun een hele leuke dag heeft bezorgt!!
MUCHAS GRACIAS!!
De schommel is volgende week vrijdag af, daar krijgen jullie natuurlijk een hele fotosessie van te zien, zal hem van voor/achter/beneden/boven/links/rechts/schuin etc. fotograferen!!
Fijn weekend allemaal.. ik ga naar Coban, hoop dat het lekker weer wordt want er zijn allemaal watervallen daar, blijkt heel mooi te zijn!
En voor de mensen van de tijd, echt SUPER, maar dan ook MEGA veel plezier met het personeelsfeest en verwacht van iedereen een uitgebreid verslag natuurlijk, vind het super jammer dat ik er niet bij kan zijn.. maar beloof dat als ik terugkom ik het nog wel een keertje lichtelijk overdoe!!!
HAVE FUN, en geniet maar drink met mate ;)!
Veel liefs en kus van mij!!!
19 Oktober 2007 - 16:08
Mirjan:
Lieve Kelly,
Wat leuk om op deze manier je toch een beetje te kunnen volgen. Ondanks dat je het daar geweldig druk hebt met leuke en indrukwekkende ervaringen, denk je ook nog eens aan ons. Tja............we zullen je maandag missen. Enne.............ja we doen het volgend jaar gewoon nog een keertje over. Kelly succes, en super wat jullie allemaal doen daar.
Dikke kus
Groetjes Mirjan -
19 Oktober 2007 - 18:14
Ingrid GB:
Wat heerlijk om te zien dat jij die kinderen zo'n fijne momenten hebt kunnen bezorgen. Wie zal wie het meeste gaan missen? De kinderen jou of jij de kinderen. En wat ik ook super van je vindt, is dat je de moeite blijft doen om ons van al je activiteiten op de hoogte te houden. Het blijft interessant om te lezen Kelly! Groetjes en liefs Ingrid. -
19 Oktober 2007 - 20:09
Renee:
Kel, Ik vind het super wat je doet!! Echt heel leuk, en ook dat je ons alles laat weten!!
Dikke kus Renee -
20 Oktober 2007 - 09:44
Mamma:
Hi schat,
Wat fijn om te zien hoe de kinderen én jij hebben genoten van aquas calientes.
Super!! Ik heb de foto's al verschillende keren bekeken en wordt er iedere keer weer helemaal blij van als ik zie dat die kindjes zo genieten. Dit moet voor jou ook een geweldige ervaring zijn. Mijn favoriete foto blijft die van "Celeste geniet". Ik zou die zo hier op willen hangen ook al is Ugo jouw favoriet(maar eh jij hebt toch 16 jaar gezeurd om een zusje???????)haha.
Ik hoop dat de schommel op tijd klaar is want vrijdag is ook jouw laatste dag op het projekt toch?
En dan ga je echt de wijde wereld in!
Ik weet dat je het heel spannend vindt omdat je toch hebt besloten om alleen te gaan.
Natuurlijk vinden wij het ook spannend maar we hebben er alle vertrouwen in dat je ook dan een supertijd zult hebben.
Die 7 kleuren... zullen nog wel een paar keer langskomen maar dat zijn later (vlg Christl voor je kleinkinderen) de mooiste verhalen.
Hele dikke kus.
20 Oktober 2007 - 12:03
Betty:
He lieverd, geweldig hoe jullie die kleintjes verwennen, je kunt op de foto's zien dat ze erg genieten. Probeer wel, en dat geldt voor jullie allemaal niet teveel zorgen straks als bagage mee terug te nemen maarzie het echt als een tijdelijke hulp aan die kids, meer kun je echt niet doen.
Ik heb trouwens gisteren je opa bij ons in de tennishal gezien en heb het uiteraard over jou gehad. Opa glunderde helemaal en geniet van je verslagen die jullie pap hem brengt. Je hebt uiteraard de groetjes van hem.
En van mij en Piet een hele dikke kus en nog heel veel plezier.
Adios -
21 Oktober 2007 - 07:56
Daan:
Wat een leuke avontuurlijke ervaring met de kinderen in Guatamala.
Maar ja dit keer zonder jou op personeelsdag, we zullen aan jou denken.
Maar een ding bewaar ik heel goed voor jou.
Dat vertel ik je later als we het overleeft hebben.
Vroeg uit bed. Half acht in de ochtend vertrekken.
Tot de volgende keer Kelly. -
21 Oktober 2007 - 13:41
Tara:
Hey Kel,
Heel fijn en leuk om te lezen dat je het daar zo naar je zin hebt!! Ben trots op je dat je zo goed werk doet daar en dat je die kindjes een geweldige tijd bezorgd.. Hou de site goed in de gaten, leuk ook dat je de tijd steeds weer neemt om ons op de hoogte te houden, hoeven we ons iig geen zorgen te maken om jou :D Tot het volgende bericht!!
Liefs, Taar -
21 Oktober 2007 - 15:16
Isabel:
Hey Kelly!!! Ziet er gezellig uit daar!! En je hebt een paars-roze tas!!! Ik kan het bijna niet geloven hahahaa..
Ben aan 't leren.. pff!! Het is veel! Binnenkort maar weer een keertje skypen he.. Een heel fijn weekend jij!! Zal er een paar op je drinken morgen.. kus -
22 Oktober 2007 - 09:49
Angela:
He Kelly,
Leuk joh zo'n dagje zwemmen.
En je ziet die kindjes gewoon genieten.
Ik ga nu nog even wat geld overmaken,
Heb het druk gehad met school maar dacht er opeens weer aan, dus hoop dat je er nog wat aan hebt.
Dikke kus -
22 Oktober 2007 - 13:23
Renske:
haai kel, geweldig om te horen/ lezen en zien hoe goed je het naar je zin hebt (en die kindjes ook natuurlijk!) maakt er wat van en succes nog!! groetjes renske -
01 November 2007 - 09:20
Lianne:
Hoi Kelly,
Helemaal super van je. Wat ben jij een ondernemende meid!!
Geniet, geniet,geniet!!
Groetjes Lianne