Alle kleine beetjes helpen!
Door: Kelly
Blijf op de hoogte en volg Kelly
08 Oktober 2007 | Guatemala, Guatemala-stad
Super natuurlijk!
Voor iedereen die dit graag wil, je kunt een KLEIN bedrag storten op mijn rekening:
55.11.96.114 K.M. van de Weijdeven te Oisterwijk.
vermeld het even onder 'kindjes Guatemala'
Van dat geld zal ik o.a. met de kindjes naar het zwembad en de dierentuin gaan en probeer ik nog een keertje boodschappen voor ze te doen.
Het is volledig vrijwillig, 2-5 euro is meer dan genoeg, want de prijzen liggen hier veel lager. Voor 100 euro kan ik hier 25 kindjes meenemen naar de dierentuin.
Alvast bedankt ook namens de kindjes van Los Ninos de Jesus!
Ze zullen er super blij mee zijn en ik zal via foto's laten zien wat ze gedaan hebben.
!! GRACIAS !!
08 Oktober 2007 - 17:21
Kim:
geld is onderweg :) Leuk initiatief!
Ik probeer je donderdagavond op de nachtdienst weer eens te mailen!
x -
08 Oktober 2007 - 22:15
Mamma:
Inderdaad, ALLE kleine beetjes helpen!!!
Weten we zeker dat het geld ook goed terecht komt.
Prima initiatief schat!!!
xxx -
09 Oktober 2007 - 07:15
Heleentje!:
Heey!
Ik bedacht het ineens toen ik aan het werk was...ik denk ik kan eik ook wel eens wat missen! Maar nu is mijn verrassingsplan dus in duigen gevallen haha!
Najah...zodra ik uitbetaald krijg komt er wat je kant in want ik vind het kei goed wat je doet!
x -
09 Oktober 2007 - 08:24
Lindsay:
Holaaa! Aangezien ik je verhaaltjes en foto's allemaal netjes bijhoudt, kan ik natuurlijk niet achter blijven om ook wat centjes over te maken ;)
Buena suerte, Kelly! -
09 Oktober 2007 - 08:41
Charlotte:
IK BEN TANTE GEWORDEN :)!! -
09 Oktober 2007 - 09:28
Christl:
Ha Kelly, ik heb van mama begrepen dat ik anders kan reageren op jouw berichtjes, dus bij deze.Mama en ik hebben gister op de motor gelegen en bijna in ons broek gepiest van het lachen, maar dat begrijp je wel als je straks de foto's ziet.Goed idee van die rekening!Groetjes Christl -
09 Oktober 2007 - 12:24
Ingrid GB:
Wat een goed initiatief!
Ik doe graag mee!
groeten Ingrid.
09 Oktober 2007 - 13:09
Carien:
Supergoed idee. bijdrage is onderweg
gr. carien -
09 Oktober 2007 - 13:43
Dionne:
Hai Kel,
Super idee, die kleine bijdrage..Ik weet uit ervaring dat dat heel veel voldoening geeft, je kan net dat beetje extra doen voor je kindjes.. Denk je nog aan mijn spulletjes voor je project op de kamer van Maaike.:)
Nog super bedankt voor jullie verjaardagskaartje, heel erg tof dat jullie aan mij gedacht hebben..
Dikke kus Dion -
09 Oktober 2007 - 13:44
Oma Haaren:
Ik ga jou zeker helpen met jouw projekt.
Het is onderweg!!
Kusjes en veel plezier met het uitje naar de dierentuin want dat gaat zeker lukken. -
09 Oktober 2007 - 15:05
Oma Betsy:
Natuurlijk help ik jou en de kindjes ook.
Geweldig idee van je om je rekeningnr. op te geven.
Het is al onderweg!
Kusjes -
09 Oktober 2007 - 16:51
Anita Van Gorp:
Hoi Kelly, echt een leuk idee. Het geld komt eraan. We wachten op de leuke foto's en verhaaltje van je uitstapje.
Groetjes Anita -
09 Oktober 2007 - 20:25
Miek En Leon:
Wat fantastisch van je om het thuisfront ook enthousiast te maken voor een donatie voor Los Ninos de Jesus! Zo wordt het nog leuker om jou te volgen in je werk! Je zult er vast een heel goed gevoel aan over houden. André zong het al: 'een glimlach van een kind....' -
10 Oktober 2007 - 13:11
Josien:
Hoi Kelly
Het is fijn om te horen dat het goed met jullie gaat, en ook dat Maaike samen met jou op dit project zit.Jullie toekomstige reis zal wel lukken met al die ervaringen die je nu al op doet.Veel plezier met de voorbereidingen,en pas goed op elkaar.
Groetjes van ons allen Josien(moeder van Maaike) -
10 Oktober 2007 - 13:52
Kevin:
heey zusje,
tuurlijk help ik jou ook, het is al onderweg. doe er iets leuks mee voor ze.
10 Oktober 2007 - 13:57
Lianne Van Ravenstei:
Hoi Kelly,
Echt, superleuk om te lezen en kei gaaf wat je daar allemaal doet. Ik zal hier op school de docenten ook wijzen op jouw site. Kunnen ze ook een bijdrage storten voor jouw kindjes.
Ik ga het in ieder geval doen!!
Groetjes Lianne, Renée en Sjors xxx -
10 Oktober 2007 - 14:40
Marion Krooswijk:
Hoi Kelly,
Fijn om te horen dat het goed met je gaat. Super dit Project!!!!!
Heel veel succes . Doei!